IT. Inclusive

Moderne werkplek

Zo werkt de moderne werkplek in jouw voordeel

Snel en eenvoudig je bereikbaarheid en productiviteit vergroten

We zijn allang niet meer afhankelijk van vaste werkplekken die allemaal hetzelfde zijn ingericht. Tegenwoordig draait het om mobiliteit. Een flexibele invulling van de werkplek biedt dan ook veel voordeel voor zowel organisatie als medewerker. Wij helpen je graag hiermee. Dat doen we met advies op maat en oplossingen waarmee jij en je collega’s optimaal kunnen werken.

Mobiliteit als basis

We zijn gewend geraakt aan het gebruik van mobiele devices, snel internet en handige applicaties. Ze maken onze levens makkelijker, vergroten onze bereikbaarheid en bieden ongelimiteerde toegang tot informatie, waar en wanneer we willen. De moderne werkplek is het logische vervolg op deze ontwikkelingen; vaste apparatuur wordt hierbij vervangen door mobiele oplossingen. Dat betekent geen vaste pc’s, maar laptops, tablets en smartphones. Geen inflexibele software, maar cloudoplossingen en -apps. Geen hoge aanschafkosten, maar schaalbare maandelijkse tarieven.

Volledige ontzorging

Wij zorgen er voor dat ook jij snel kunt profiteren van deze mogelijkheden. Dat doen we door samen met jou te kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen in de toekomst. Wat zijn je doelstellingen? Hoe werken je collega’s het liefst? Wat is er voor nodig om hen het werk nog makkelijker te maken? Op basis daarvan ontwikkelen we flexibele werkplekken op maat, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik. Hiermee profiteer je van een kosten aantrekkelijke en schaalbare oplossing.
Vanzelfsprekend gaan we een stukje verder dan alleen het leveren van hardware. Ook voor advies, installatie en onderhoud, beveiliging en inruil kun je bij ons terecht. Handig, want zo heb jij helemaal geen omkijken meer naar deze dingen en word je zakelijke leven een stuk eenvoudiger en leuker!

Schaalbaar en op maat

Met onze werkplekdiensten wordt het veel makkelijker om medewerkers te voorzien van oplossingen die bij hen passen. Daardoor kunnen ze nog makkelijker en productiever werken. Ook kun je heel eenvoudig het aantal werkplekken aanpassen. Je hebt nooit meer te maken met overbodige apparatuur. Je betaalt alleen voor wat je echt verbruikt.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

Buyitdirect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne werkplekken op maat. We kijken graag samen met jou hoe we nog meer meerwaarde uit je werkplekken kunnen halen. Wil je weten met welke oplossingen wij je kunnen ontzorgen of wil je weten wat de moderne werkplek voor je organisatie kan betekenen? Laat het ons weten!

Server & storage

Server & storage

Bedrijven krijgen steeds meer data te verwerken, maar wat moet of kan je daar mee? Waar ga je deze data bewaren en voor hoelang? Biedt de digitalisering kansen of is het juist een bedreiging voor organisaties? Je moet kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van data en applicaties en dat vraagt om een stabiel en up-to-date systeem. Bij het vervangen van servers moet je aan veel zaken denken. Kies je voor een interne storage, een externe oplossing of een combinatie hiervan? Wat betekent dat voor de huidige infrastructuur? Wat is het verschil tussen een ‘bare metal’ of een virtuele oplossing?

Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om de meest aantrekkelijke oplossing te vinden voor de servers, storage en het netwerk. Allereerst inventariseren we de huidige situatie van de organisatie en werken na overleg aan een oplossing voor de nieuwe omgeving. Vervolgens kunnen we de implementatie en migratie gaan vormgeven en sluiten we af met een evaluatie. We zorgen dat de organisatie klaar is voor de toekomst! Hieronder geven we een nadere toelichting op deze stappen.

Cloud

Flexibeler werken dankzij de cloud

Mobieler, productiever en beter bereikbaar

De cloud is zakelijk inmiddels niet meer weg te denken. Niet zo gek ook; de cloud stelt je medewerkers in staat productief te zijn en samen te werken waar ze maar willen. Dat biedt nogal wat voordeel; met cloudoplossingen en -applicaties kunnen processen en taken veel flexibeler en efficiënter worden uitgevoerd.  Dit zorgt voor een nieuwe manier van organiseren.

Wat zijn de voordelen van werken in de cloud?

Met onze clouddiensten richt je je werkzaamheden nog slimmer in. Daarmee verhoog je eenvoudig de productiviteit van jezelf en je medewerkers. Je hebt altijd inzicht in de maandelijkse kosten en betaalt alleen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt. Al onze clouddiensten zijn tegen een vast bedrag met één maandelijkse factuur af te nemen waardoor we een antwoord bieden op de groeiende marktvraag naar ‘as-a-service’-modellen.

Het gemak van één aanspreekpunt

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk en daarom heb je geen omkijken naar zaken als installatie, configuratie, support en beveiliging bij onze clouddiensten. Je kunt zorgeloos blijven werken en profiteert van het gemak van één aanspreekpunt.

Cloudstrategie op maat

Buyitdirect biedt verschillende cloudoplossingen aan waarmee je organisatie en medewerkers slimmer kunnen werken. Je profiteert altijd van persoonlijk contact en deskundig advies. Wil je meer weten over onze cloudoplossingen? Zie hieronder wat wij voor je organisatie kunnen betekenen:

  • Cloud Back-up   – overal en altijd beschikking over je zakelijke bestanden
  • Cloud E-mail       – overal veilig toegang tot je e-mail
  • Cloud Hosting    – je hele IT-omgeving in de cloud

Jij behoudt de controle

Met onze cloudoplossing houd je volledig inzicht en grip op je IT-omgeving. We voorzien je namelijk van een Cloud Selfservice-portal op maat. Hierin kun je je cloud oplossing heel makkelijk op- en afschalen, waardoor de oplossing altijd aansluit op de behoeften. Ook het aanpassen en upgraden van je licenties is bij ons heel eenvoudig. Bovendien ben je verzekerd dat de zakelijke bedrijfsgegevens conform hoge standaarden zijn beveiligd. Het gebruik van de portal is vrijblijvend en optioneel.

Hoge security standaarden

De security voorzieningen in data centers overtreffen de veiligheidsmaatregelen van de meeste afzonderlijke bedrijven ruimschoots. Hierdoor is jouw data in de cloud vaak veiliger dan op een server binnen jouw organisatie.

Voordelen voor je organisatie

Clouddiensten vergroten de productiviteit en flexibiliteit van je organisatie en medewerkers. Een overzicht van de voordelen:

  • Verbeterde productiviteit door efficiënte cloudoplossingen;
  • Geen investeringen in eigen kennis en inflexibele software;
  • Complete werkplekken via de cloud, bijvoorbeeld met Microsoft 365, inclusief back-up en security;
  • Maandelijkse factuur op basis van daadwerkelijk verbruik.