Device as a Service

Wat is Device as a Service?

Je kent het begrip Device as a Service (DaaS) misschien wel. Met DaaS betaal je niet meer vooraf in de aanschaf, maar een vast bedrag per maand voor elke werkplek. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Met DaaS bestaat het maandelijkse bedrag – naast de devices – ook uit lifecycle diensten zoals updates en installaties en device monitoring. Bij device monitoring houden wij de devices op afstand in de gaten voor defecten voor een tijdige reparatie of vervanging. Met deze oplossing wordt de IT afdeling werk uit handen genomen én werken je collega’s altijd met werkende en goed beveiligde devices. Je hebt bijvoorbeeld al een device inclusief wireless muis, docking station, laptoptas, headset en bijbehorende lifecycle diensten vanaf € 35,50 per maand.

Transparant, flexibel en ontzorgend

Bij het uitbreiden van het personeelsbestand, schalen wij gemakkelijk op. De kosten zijn al bekend en het apparaat wordt gebruiksklaar geleverd. Ook de levensduur van de apparatuur is voorspelbaar door device monitoring. Is er toch een defect? Het device wordt binnen aanzienlijk korte tijd geruild of gerepareerd. Hierdoor bespaar jij aanzienlijk veel tijd, die je nu kunt inzetten voor wat écht belangrijk is: het ondersteunen van de organisatie.

IT. Inclusive – de ultieme ervaring voor zorgeloos werken

Aanvullend op DaaS bieden wij met IT. Inclusive een persoonlijke digitale werkplek. Iedere gebruiker logt in op zijn gebruikersprofiel en heeft hierdoor altijd, overal en op elk device veilige toegang tot zijn (bedrijfs)applicaties en bestanden. Je loopt geen onnodige risico’s op security, beheer of compliancy én je hebt geen overbodige licentiekosten. DaaS inclusief de module persoonlijke digitale werkplek, vormen samen IT. Inclusive; de ultieme end user experience! Klik hier voor meer informatie over IT. Inclusive. 

 

Modern meetings

Modern Meetings: slim vergaderen en samenwerken

Modern Meetings zijn online, virtuele vergaderingen voor mensen die willen samenwerken ongeacht hun locatie. Met Modern Meetings bespaar je op reiskosten en tijd én verhoog je de productiviteit. Met deze vorm van vergaderen zet je eenvoudig en snel een online meeting op, waar je ook bent.

Doordat steeds meer mensen thuis of vanaf een andere locatie dan traditioneel op kantoor werken, zijn videomeetings enorm populair geworden, bij zowel grote als kleine organisaties. Millennials en de Generatie Z hechten veel waarde aan flexibele werkplekken. Ze zijn het gewend om met de nieuwste en beste apparatuur te werken en verwachten dat hun werkgever hen hierin tegemoet komt.

Eenvoudig, flexibel en efficiënt

Om de groeiende groep thuis- en flexwerkers te faciliteren is het belangrijk dat je over de juiste technologie beschikt. In online meetings willen alle deelnemers elkaar goed kunnen zien en horen. Niets is zo vervelend dan dat er technische problemen optreden die de gebruikservaring negatief beïnvloeden.

Modern Meetings van Buyitdirect is een plug-and-play oplossing die jouw online vergaderruimte tot leven brengt. Met HD Panoramische 4K video en heldere audio weet je zeker dat jouw meeting met (externe) medewerkers productief zal zijn. We bieden je een gestandaardiseerd pakket op basis van jouw behoeftes aan, inclusief alles wat je nodig hebt om de perfecte, moderne meeting op te zetten. Door de gebruiksvriendelijke plug-and-play functionaliteit start jouw meeting op tijd, zonder enige vertraging.

Wil je meer weten?

Zorg voor optimale productiviteit en creëer vrijheid binnen je organisatie zodat je business klaar is voor het volgende niveau! Onze Solutions Advisor AV Daniel Klappe beantwoordt al jouw vragen en inspireert je graag met de juiste oplossingen.

Lees hier meer over onze audiovisuele oplossingen. 

Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele oplossingen = slim samenwerken

Onze uitgebreide kennis op IT-gebied staat ook aan de basis van de audiovisuele oplossingen die wij aanbieden.

De vergaderzaal van vandaag

Van kleine boardrooms tot gigantische evenementenhallen, wij kunnen elke ruimte klaarmaken voor de gemakken die je verlangt. Mocht je meerdere ruimtes op dezelfde wijze willen inrichten, dan is het goed om te weten dat standaardiseren één van onze specialiteiten is. Zo creëer je sneller gewenning, een efficiëntere samenwerking en storingsreductie.

Trends en toepassingen

Het stopt niet bij het ophangen van monitoren. Wil je bijvoorbeeld content delen middels projecties of interactieve touchscreens? Wij realiseren het. En het mag daarbij niet uitmaken welke laptops en andere apparatuur je gebruikt: alles moet gewoonweg simpel aan te sluiten zijn en goed functioneren. Twee belangrijke vereisten voor al onze oplossingen.

Videoconferenties

Programma’s als Microsoft Teams, Zoom en Google Meet helpen je vooral tijdwinst te boeken. Echter, zoals waarschijnlijk bekend is, laat de technologie vaak te wensen over tijdens videoconferenties. Het functioneren van dergelijke programma’s valt of staat dan ook met de audiovisuele inrichting. Alles moet op elkaar afgestemd zijn: het geluid, de verbinding en het beeld. Buyitdirect helpt je met elke stap.
Lees hier meer over modern meeting. 

Korte lijnen

Wij zijn bovenal transparant in het bieden van onafhankelijk advies en de best mogelijke support. Daarbij investeren wij veel tijd in de relaties met verscheidene distributeurs. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de beste prijs hanteren.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze audiovisuele oplossingen of wil je gewoon een keertje sparren over de verschillende mogelijkheden? Onze Solutions Advisor AV Daniel Klappe beantwoordt al jouw vragen en inspireert je graag met de mooiste oplossingen waardoor je business klaar is voor het volgende niveau! Neem vandaag nog contact met hem op!

Server & Storage

Server & storage

Bedrijven krijgen steeds meer data te verwerken, maar wat moet of kan je daar mee? Waar ga je deze data bewaren en voor hoelang? Biedt de digitalisering kansen of is het juist een bedreiging voor organisaties? Je moet kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van data en applicaties en dat vraagt om een stabiel en up-to-date systeem. Bij het vervangen van servers moet je aan veel zaken denken. Kies je voor een interne storage, een externe oplossing of een combinatie hiervan? Wat betekent dat voor de huidige infrastructuur? Wat is het verschil tussen een ‘bare metal’ of een virtuele oplossing?

Stroom en koeling

Veranderingen in de server, storage, switching en wireless-oplossing werken door in de hoeveelheid noodstroom die het bedrijf nodig heeft. Om die reden nemen we ook de noodstroomvoorziening en de benodigde koeling voor de apparatuur onder de loep en adviseren we waar nodig.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

 • Specialisten op het gebied van server & storage;
 • Oplossingen op maat;
 • Ruim 20 jaar server & storage leverancier van A-merken;
 • Een van de drie HP OEM (Original Equipment Manufacturers) leveranciers in Nederland. Hierdoor kan Buyitdirect HPe producten leveren  als onderdeel van een intellectueel product van de klant zoals hardware of software. De klant gaat een contract aan met HPe voor deze OEM-constructie en Buyitdirect verzorgt de configuratie en levering.

Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om de meest aantrekkelijke oplossing te vinden voor de servers, storage en het netwerk. Lees hier waar je zoal rekening mee dient te houden bij het kiezen van een oplossing.  Allereerst inventariseren we de huidige situatie van de organisatie en werken na overleg aan een oplossing voor de nieuwe omgeving. Vervolgens kunnen we de implementatie en migratie gaan vormgeven en sluiten we af met een evaluatie. We zorgen dat de organisatie klaar is voor de toekomst! Hieronder geven we een nadere toelichting op deze stappen.

Cloud

Flexibeler werken dankzij de cloud

De cloud is zakelijk inmiddels niet meer weg te denken. Niet zo gek ook; de cloud stelt je medewerkers in staat productief te zijn en samen te werken waar ze maar willen. Dat biedt nogal wat voordeel; met cloudoplossingen en -applicaties kunnen processen en taken veel flexibeler en efficiënter worden uitgevoerd.  Dit zorgt voor een nieuwe manier van organiseren.

Wat zijn de voordelen van werken in de cloud?

Met onze clouddiensten richt je je werkzaamheden nog slimmer in. Daarmee verhoog je eenvoudig de productiviteit van jezelf en je medewerkers. Je hebt altijd inzicht in de maandelijkse kosten en betaalt alleen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt. Al onze clouddiensten zijn tegen een vast bedrag met één maandelijkse factuur af te nemen waardoor we een antwoord bieden op de groeiende marktvraag naar ‘as-a-service’-modellen.

Het gemak van één aanspreekpunt

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk en daarom heb je geen omkijken naar zaken als installatie, configuratie, support en beveiliging bij onze clouddiensten. Je kunt zorgeloos blijven werken en profiteert van het gemak van één aanspreekpunt.

Cloudstrategie op maat

Buyitdirect biedt verschillende cloudoplossingen aan waarmee je organisatie en medewerkers slimmer kunnen werken. Je profiteert altijd van persoonlijk contact en deskundig advies. Wil je meer weten over onze cloudoplossingen? Zie hieronder wat wij voor je organisatie kunnen betekenen:

 • Cloud Back-up   – overal en altijd beschikking over je zakelijke bestanden
 • Cloud E-mail       – overal veilig toegang tot je e-mail
 • Cloud Hosting    – je hele IT-omgeving in de cloud

Jij behoudt de controle

Met onze cloudoplossing houd je volledig inzicht en grip op je IT-omgeving. We voorzien je namelijk van een Cloud Selfservice-portal op maat. Hierin kun je je cloud oplossing heel makkelijk op- en afschalen, waardoor de oplossing altijd aansluit op de behoeften. Ook het aanpassen en upgraden van je licenties is bij ons heel eenvoudig. Bovendien ben je verzekerd dat de zakelijke bedrijfsgegevens conform hoge standaarden zijn beveiligd. Het gebruik van de portal is vrijblijvend en optioneel.

Hoge security standaarden

De security voorzieningen in data centers overtreffen de veiligheidsmaatregelen van de meeste afzonderlijke bedrijven ruimschoots. Hierdoor is jouw data in de cloud vaak veiliger dan op een server binnen jouw organisatie.

Voordelen voor je organisatie

Clouddiensten vergroten de productiviteit en flexibiliteit van je organisatie en medewerkers. Een overzicht van de voordelen:

 • Verbeterde productiviteit door efficiënte cloudoplossingen;
 • Geen investeringen in eigen kennis en inflexibele software;
 • Complete werkplekken via de cloud, bijvoorbeeld met Microsoft 365, inclusief back-up en security;
 • Maandelijkse factuur op basis van daadwerkelijk verbruik.

Meer weten over onze cloudoplossingen?

Lees hieronder alles over Cloud Solution Provider, back-up, e-mail en hosting.

Moderne werkplek

Zo werkt de moderne werkplek in jouw voordeel

Snel en eenvoudig je bereikbaarheid en productiviteit vergroten

We zijn allang niet meer afhankelijk van vaste werkplekken die allemaal hetzelfde zijn ingericht. Tegenwoordig draait het om mobiliteit. Een flexibele invulling van de werkplek biedt dan ook veel voordeel voor zowel organisatie als medewerker. Wij helpen je graag hiermee. Dat doen we met advies op maat en oplossingen waarmee jij en je collega’s optimaal kunnen werken.

Mobiliteit als basis

We zijn gewend geraakt aan het gebruik van mobiele devices, snel internet en handige applicaties. Ze maken onze levens makkelijker, vergroten onze bereikbaarheid en bieden ongelimiteerde toegang tot informatie, waar en wanneer we willen. De moderne werkplek is het logische vervolg op deze ontwikkelingen; vaste apparatuur wordt hierbij vervangen door mobiele oplossingen. Dat betekent geen vaste pc’s, maar laptops, tablets en smartphones. Geen inflexibele software, maar cloudoplossingen en -apps. Geen hoge aanschafkosten, maar schaalbare maandelijkse tarieven. Lees hier meer over Device as a Service en IT. Inclusive en ontdek de werkplek van de toekomst.

Volledig ontzorgde werkplek

Wij zorgen ervoor dat ook jij snel kunt profiteren van deze mogelijkheden. Dat doen we door samen met jou te kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen in de toekomst. Wat zijn je doelstellingen? Hoe werken je collega’s het liefst? Wat is er voor nodig om hen het werk nog makkelijker te maken? Op basis daarvan ontwikkelen we flexibele werkplekken op maat, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik. Hiermee profiteer je van een kosten aantrekkelijke en schaalbare oplossing.
Vanzelfsprekend gaan we een stukje verder dan alleen het leveren van hardware. Ook voor advies, installatie en onderhoud, beveiliging en inruil kun je bij ons terecht. Handig, want zo heb jij helemaal geen omkijken meer naar deze dingen en word je zakelijke leven een stuk eenvoudiger en leuker!

Schaalbaar en op maat gemaakte oplossing

Met onze werkplekdiensten wordt het veel makkelijker om medewerkers te voorzien van oplossingen die bij hen passen. Daardoor kunnen ze nog makkelijker en productiever werken. Ook kun je heel eenvoudig het aantal werkplekken aanpassen. Je hebt nooit meer te maken met overbodige apparatuur. Je betaalt alleen voor wat je echt verbruikt.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

Buyitdirect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne werkplekken op maat. We kijken graag samen met jou hoe we nog meer meerwaarde uit je werkplekken kunnen halen. Wil je weten met welke oplossingen wij je kunnen ontzorgen of wil je weten wat de moderne werkplek voor je organisatie kan betekenen? Laat het ons weten!

Cloud Solution Provider

CSP: Meer dan een licentieoplossing alleen

Wist je dat Buyitdirect al enkele jaren Microsoft CSP Partner is? CSP staat voor Cloud Solution Provider en is meer dan alleen een licentieprogramma. CSP is ontworpen om cloud abonnementen te leveren, zoals Office365, Microsoft 365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics 365 Online. Je ontvangt maandelijks één factuur voor het abonnement mét services en Buyitdirect levert uiteraard het bijbehorende support.

Wat kan ik met licenties via CSP?

Via het Cloud Solution Provider-programma kan je cloud producten en diensten afnemen. Denk hierbij aan Microsoft cloud diensten zoals Office365, SharePoint Online, Microsoft Teams en andere productiviteitsoplossingen. Ook beveiligingsoplossingen zoals Enterprise Mobility Suite (EMS) en Cloud platform services via Azure vallen hieronder. Het is altijd mogelijk je bestaande Microsoft contracten aan te vullen met licenties via CSP. Lees hier meer over de verschillende Microsoft pakketten en licenties. 

Wie is de contractpartner bij het CSP model?

Je bestelt cloud abonnementen bij Buyitdirect en ontvangt van ons ook de ondersteuning en de facturen. Microsoft is de eigenaar van het intellectueel eigendom van de Cloud software oplossing en zij bepalen daarom de voorwaarden voor gebruik. Je dient de Microsoft Cloud Agreement te ondertekenen, wat de juridische overeenkomst is tussen Microsoft en je organisatie.

Kan ik op elk moment starten en stoppen?

Ja, het CSP programma is zo ontworpen dat het een maandelijks abonnement is waardoor je elke kalendermaand kunt starten en ook stoppen. Tevens krijg je de flexibiliteit om het CSP abonnement in aantal en soort dienst, per maand aan te passen. Je houdt controle en betaalt daarom nooit teveel.

Hoe verloopt de betaling?

Buyitdirect is de leverancier waar je bestelt en aan wie je betaalt. Wij handelen op onze beurt de betaling voor het cloud abonnement af, direct met Microsoft. Buyitdirect is en blijft je enige aanspreekpunt in het proces.

Meer weten?

Heb je vragen over CSP of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank van Dijk om te vernemen hoe Buyitdirect je optimaal kan ondersteunen bij het inzetten, gebruiken en beheren van de Microsoft software oplossingen.

Aanbestedingen onderwijs

IT-aanbestedingen in het onderwijs

Expertise op het gebied van onderwijs, inkoop en IT

Buyitdirect is voor onderwijsinstellingen in het primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs de juiste partner tijdens het gehele aanbestedingsproces. We helpen bij de centrale inkoop van hardware en randapparatuur voor leerlingen maar ook voor leraren, de digitale presentatiemiddelen, software en alle aanverwante diensten die aansluiten bij het onderwijs. Van advies en ondersteuning tot daadwerkelijke levering, implementatie en support: we zijn er om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen.

Ervaring

Vanuit onze ervaring adviseren wij over de voordelen van het opnemen, of juist afwijzen van bepaalde zaken binnen je uitvraag c.q. inkoopvoorwaarden. Zie ons als een kritisch meedenkende partner die expertise heeft op het gebied van onderwijs, inkoop en IT. Aan de hand van je wensen en eisen doen we aanbevelingen en kunnen wij je attenderen op zaken waaraan je wellicht nog niet had gedacht.

Merkonafhankelijk

Buyitdirect is niet afhankelijk van één merk. Sterker nog, we werken samen met een groot aantal partners waardoor wij een eerlijk en transparant advies uitbrengen. We denken vanuit de wensen en behoeften van de organisatie!

Inhoud, kwaliteit en marktkennis

Ons onderwijs- en aanbestedingsteam heeft al vele jaren ervaring met het inschrijven op onderhandse en Europese aanbestedingen in het onderwijs. Dat doen zij samen met ons tenderdesk-team en onze partners. De ideale combinatie van inhoud, kwaliteit, ervaring en marktkennis.

Boekloos: iedere leerling een eigen laptop-match

Speciaal voor het onderwijs hebben wij een nieuwe propositie waarbij voor iedere leerling een passende laptop voor het onderwijs wordt geboden, genaamd Boekloos. Onderwijsinstellingen verliezen geen kostbare tijd aan het faciliteren van digitale leermiddelen, maar zijn wel verzekerd dat leerlingen een laptop hebben die optimaal past bij het specifieke leerpad. Lees meer over Boekloos op de website.

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het onderwijs? Lees hier meer informatie of neem contact met ons op.

Server & storage: zo kies je de beste oplossing voor jouw bedrijf

Zo kies je de beste oplossing voor jouw bedrijf

De server & storage-omgeving vormt de ruggengraat van je zakelijke IT-inrichting. Deze infrastructuur voert alle datagerelateerde taken uit die belangrijk zijn voor je werkzaamheden; de server maakt apps en cloudoplossingen beschikbaar, storage zorgt voor opslag van je data. Maar waar moet je nu zoal rekening mee houden bij het kiezen van zo’n oplossing?

Verschillende mogelijkheden

Server & storage-oplossingen zijn beschikbaar in verschillende vormen. Je kunt kiezen voor een oplossing die volledig bij jou op locatie draait (on-premise), een externe oplossing op basis van virtualisatie of een combinatie daarvan (hybride infrastructuur). Iedere vorm is op zijn eigen manier schaalbaar en beheersbaar. We vertellen je graag over de kenmerken van de verschillende vormen.

1. On-premise

Infrastructuur: on-premise server & storage-oplossingen draaien volledig op locatie, bijvoorbeeld in je eigen datacenter. Alle componenten, zoals hardware en software, bevinden zich fysiek in de organisatie. Deze vorm wordt veelal gekozen door organisaties die intern over de juiste kennis beschikken om het beheer ervan zelf uit te kunnen voeren.

Dataopslag: de opslag van data vindt plaats binnen de muren van de organisatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van fysieke harde schijven die onderdeel zijn van de infrastructuur.

Beheer en beveiliging: bij on-premise oplossingen worden beheer- en beveiligingstaken vaak door de organisatie zelf uitgevoerd. De organisatie is zelf verantwoordelijk voor de functionaliteit en schaal van de oplossing. Het is echter ook mogelijk om deze zaken uit te besteden. De organisatie is ook verantwoordelijk voor back-ups, noodstroomvoorzieningen en naleving van de data- en privacywetgeving AVG.

2. Externe oplossing

Infrastructuur: bij deze vorm maak je gebruik van de infrastructuur van een leverancier. Via virtualisatie heb je toegang tot de functionaliteiten. Je kunt de dienst voor een vast bedrag per maand afnemen. Omdat de oplossing niet intern draait heb je zelf geen omkijken naar beheer en beveiliging. Ook hoef je niet zelf te investeren in eigen kennis.

Dataopslag: zakelijke data wordt via de cloud opgeslagen in een extern datacenter. Ook de back-ups worden vaak extern opgeslagen. De leverancier van de dienst is verantwoordelijk voor de databeveiliging.

Beheer en beveiliging: alle taken met betrekking tot beheer en beveiliging vallen binnen de overeengekomen contractvoorwaarden en daardoor onder de verantwoordelijkheid van de leverancier. De naleving van de AVG is echter een gedeelde verantwoordelijkheid. De keuze voor een externe oplossing wordt vaak as-a-service aangeboden.

3. Hybride oplossing

Infrastructuur: bij deze oplossingen draait een deel van de oplossing intern en een deel extern. Een voorbeeld hiervan is interne storage, maar externe serverfunctionaliteit. Deze vorm is populair onder bedrijven die bijvoorbeeld werken met erg gevoelige data en de opslag hiervan niet willen of mogen uitbesteden. Denk aan overheids- en zorginstellingen.

Dataopslag: de opslaglocatie is afhankelijk van de gewenste configuratie.

Beheer en beveiliging: het beheer en de beveiliging van de gekozen oplossing is afhankelijk van de gewenste configuratie. De zorg voor noodstroom en naleving van de AVG is vaak een gedeelde verantwoordelijkheid.

Wij helpen je met de juiste keuze

Wij snappen heel goed dat het lastig kan zijn om zelf een keuze uit alle mogelijkheden te maken. Daarom kijken we graag samen met jou naar je wensen, eisen, behoeften en plannen voor de toekomst. Daarnaast voeren we een site survey uit, zodat we kunnen bepalen hoe we de server & storage-oplossing kunnen implementeren. Zo hoef je jezelf niet bezig te houden met deze complexe materie en ben je direct verzekerd van de perfecte maatwerkoplossing. Lees hier hoe je in 3 stappen naar een passende server & storage oplossing gaat. 

De voordelen van Buyitdirect als IT-partner

We beschikken over ruim twintig jaar ervaring op het gebied van server & storage. Daardoor kunnen we je tijdens iedere stap van de lifecycle van specialistisch advies voorzien. Naast advies bieden we levering, configuratie, beveiliging en 24×7 support. Omdat je behoeften nog weleens kunnen veranderen, ondersteunen we je ook met het op- en afschalen van je serveromgeving. Zo profiteer je altijd van een functionele en veilige oplossing. Gewoon, via één leverancier.

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met persoonlijk en merkonafhankelijk advies. Graag kijken we samen naar hoe we je server & storage-infrastructuur kunnen laten aansluiten bij je zakelijke behoeften. Op die manier weet je zeker dat je meteen beschikt over een schaalbare en toekomstbestendige oplossing die past bij jouw organisatie.

IT. Inclusive werkplek

IT. Inclusive

IT. Inclusive: alles in één keer geregeld

De ultieme ervaring voor zorgeloos werken. Dat is IT. Inclusive! Je betaalt niet vooraf in de aanschaf, maar een vast bedrag per maand voor elke werkplek. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Naast de devices, bestaat IT. Inclusive ook uit lifecycle diensten zoals updates en installaties en device monitoring. Bij device monitoring houden wij de devices op afstand in de gaten voor defecten voor een tijdige reparatie of vervanging. Met deze oplossing wordt de IT afdeling werk uit handen genomen én werken je collega’s altijd met werkende en goed beveiligde devices.

Tevens bieden wij met IT. Inclusive een persoonlijke digitale werkplek. Iedere gebruiker logt in op zijn gebruikersprofiel en heeft hierdoor altijd, overal en op elk device veilige toegang tot zijn (bedrijfs)applicaties en bestanden. Je loopt geen onnodige risico’s op security, beheer of compliancy én je hebt geen overbodige licentiekosten. IT. Inclusive is de ultieme end user experience! In slechts 4 stappen is je werkplek gereed voor gebruik.

Een werkplek op maat voor elke medewerker, zonder grote investering in tijd en geld?

Download de whitepaper en ontdek of dit ook bij jouw organisatie past.

Elke medewerker een passend mobiel device, zonder complex apparaatbeheer?

Download de whitepaper en ontdek hoe jij dit kunt toepassen in jouw bedrijf

[avia_codeblock_placeholder uid="0"]
[avia_codeblock_placeholder uid="1"]