Modern meeting

Slim vergaderen en (samen)werken

Modern meetings zijn online, virtuele vergaderingen voor mensen die willen samenwerken ongeacht hun locatie. Met modern meeting bespaar je op reiskosten en tijd én verhoog je de productiviteit. Met deze vorm van vergaderen zet je eenvoudig en snel een online meeting op, waar je ook bent.

Doordat steeds meer mensen thuis of vanaf een andere locatie dan traditioneel op kantoor werken, zijn videomeetings enorm populair geworden, bij zowel grote als kleine organisaties. Millennials en de Generatie Z hechten veel waarde aan flexibele werkplekken. Ze zijn het gewend om met de nieuwste en beste apparatuur te werken en verwachten dat hun werkgever hun hierin tegemoet komt.

Eenvoudig, snel en efficiënt

Om de groeiende groep thuis- en flexwerkers te faciliteren is het belangrijk dat je over de juiste technologie beschikt. In online meetings willen alle deelnemers elkaar goed kunnen zien en horen. Niets is zo vervelend dan dat er technische problemen optreden die de gebruikservaring negatief beïnvloeden.

Modern meeting van Buyitdirect is een plug-and-play oplossing die jouw online vergaderruimte tot leven brengt. Met HD Panoramische 4K video en heldere audio weet je zeker dat jouw meeting met (externe) medewerkers productief zal zijn. We bieden je een gestandaardiseerd pakket op basis van jouw behoeftes aan, inclusief alles wat je nodig hebt om de perfecte, moderne meeting op te zetten. Door de gebruiksvriendelijke plug-and-play functionaliteit start jouw meeting op tijd, zonder enige vertraging.

Audiovisuele oplossingen

Slim samenwerken

Onze uitgebreide kennis op IT-gebied staat ook aan de basis van de audiovisuele oplossingen die wij aanbieden.

De vergaderzaal van vandaag

Van kleine boardrooms tot gigantische evenementenhallen, wij kunnen elke ruimte klaarmaken voor de gemakken die je verlangt. Mocht je meerdere ruimtes op dezelfde wijze willen inrichten, dan is het goed om te weten dat standaardiseren één van onze specialiteiten is. Zo creëer je sneller gewenning, een efficiëntere samenwerking en storingsreductie.

Trends en toepassingen

Het stopt niet bij het ophangen van monitoren. Wil je bijvoorbeeld content delen middels projecties of interactieve touchscreens? Wij realiseren het. En het mag daarbij niet uitmaken welke laptops en andere apparatuur je gebruikt: alles moet gewoonweg simpel aan te sluiten zijn en goed functioneren. Twee belangrijke vereisten voor al onze oplossingen.

Videoconferenties

Programma’s als Microsoft Teams, Zoom en Google Meet helpen je vooral tijdwinst te boeken. Echter, zoals waarschijnlijk bekend is, laat de technologie vaak te wensen over tijdens videoconferenties. Het functioneren van dergelijke programma’s valt of staat dan ook met de audiovisuele inrichting. Alles moet op elkaar afgestemd zijn: het geluid, de verbinding en het beeld. Buyitdirect helpt je met elke stap.

Korte lijnen

Wij zijn bovenal transparant in het bieden van onafhankelijk advies en de best mogelijke support. Daarbij investeren wij veel tijd in de relaties met verscheidene distributeurs. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de beste prijs hanteren.

Server & Storage

Server & storage

Bedrijven krijgen steeds meer data te verwerken, maar wat moet of kan je daar mee? Waar ga je deze data bewaren en voor hoelang? Biedt de digitalisering kansen of is het juist een bedreiging voor organisaties? Je moet kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van data en applicaties en dat vraagt om een stabiel en up-to-date systeem. Bij het vervangen van servers moet je aan veel zaken denken. Kies je voor een interne storage, een externe oplossing of een combinatie hiervan? Wat betekent dat voor de huidige infrastructuur? Wat is het verschil tussen een ‘bare metal’ of een virtuele oplossing?

Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om de meest aantrekkelijke oplossing te vinden voor de servers, storage en het netwerk. Allereerst inventariseren we de huidige situatie van de organisatie en werken na overleg aan een oplossing voor de nieuwe omgeving. Vervolgens kunnen we de implementatie en migratie gaan vormgeven en sluiten we af met een evaluatie. We zorgen dat de organisatie klaar is voor de toekomst! Hieronder geven we een nadere toelichting op deze stappen.

Cloud

Flexibeler werken dankzij de cloud

Mobieler, productiever en beter bereikbaar

De cloud is zakelijk inmiddels niet meer weg te denken. Niet zo gek ook; de cloud stelt je medewerkers in staat productief te zijn en samen te werken waar ze maar willen. Dat biedt nogal wat voordeel; met cloudoplossingen en -applicaties kunnen processen en taken veel flexibeler en efficiënter worden uitgevoerd.  Dit zorgt voor een nieuwe manier van organiseren.

Wat zijn de voordelen van werken in de cloud?

Met onze clouddiensten richt je je werkzaamheden nog slimmer in. Daarmee verhoog je eenvoudig de productiviteit van jezelf en je medewerkers. Je hebt altijd inzicht in de maandelijkse kosten en betaalt alleen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt. Al onze clouddiensten zijn tegen een vast bedrag met één maandelijkse factuur af te nemen waardoor we een antwoord bieden op de groeiende marktvraag naar ‘as-a-service’-modellen.

Het gemak van één aanspreekpunt

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk en daarom heb je geen omkijken naar zaken als installatie, configuratie, support en beveiliging bij onze clouddiensten. Je kunt zorgeloos blijven werken en profiteert van het gemak van één aanspreekpunt.

Cloudstrategie op maat

Buyitdirect biedt verschillende cloudoplossingen aan waarmee je organisatie en medewerkers slimmer kunnen werken. Je profiteert altijd van persoonlijk contact en deskundig advies. Wil je meer weten over onze cloudoplossingen? Zie hieronder wat wij voor je organisatie kunnen betekenen:

  • Cloud Back-up   – overal en altijd beschikking over je zakelijke bestanden
  • Cloud E-mail       – overal veilig toegang tot je e-mail
  • Cloud Hosting    – je hele IT-omgeving in de cloud

Jij behoudt de controle

Met onze cloudoplossing houd je volledig inzicht en grip op je IT-omgeving. We voorzien je namelijk van een Cloud Selfservice-portal op maat. Hierin kun je je cloud oplossing heel makkelijk op- en afschalen, waardoor de oplossing altijd aansluit op de behoeften. Ook het aanpassen en upgraden van je licenties is bij ons heel eenvoudig. Bovendien ben je verzekerd dat de zakelijke bedrijfsgegevens conform hoge standaarden zijn beveiligd. Het gebruik van de portal is vrijblijvend en optioneel.

Hoge security standaarden

De security voorzieningen in data centers overtreffen de veiligheidsmaatregelen van de meeste afzonderlijke bedrijven ruimschoots. Hierdoor is jouw data in de cloud vaak veiliger dan op een server binnen jouw organisatie.

Voordelen voor je organisatie

Clouddiensten vergroten de productiviteit en flexibiliteit van je organisatie en medewerkers. Een overzicht van de voordelen:

  • Verbeterde productiviteit door efficiënte cloudoplossingen;
  • Geen investeringen in eigen kennis en inflexibele software;
  • Complete werkplekken via de cloud, bijvoorbeeld met Microsoft 365, inclusief back-up en security;
  • Maandelijkse factuur op basis van daadwerkelijk verbruik.

Moderne werkplek

Zo werkt de moderne werkplek in jouw voordeel

Snel en eenvoudig je bereikbaarheid en productiviteit vergroten

We zijn allang niet meer afhankelijk van vaste werkplekken die allemaal hetzelfde zijn ingericht. Tegenwoordig draait het om mobiliteit. Een flexibele invulling van de werkplek biedt dan ook veel voordeel voor zowel organisatie als medewerker. Wij helpen je graag hiermee. Dat doen we met advies op maat en oplossingen waarmee jij en je collega’s optimaal kunnen werken.

Mobiliteit als basis

We zijn gewend geraakt aan het gebruik van mobiele devices, snel internet en handige applicaties. Ze maken onze levens makkelijker, vergroten onze bereikbaarheid en bieden ongelimiteerde toegang tot informatie, waar en wanneer we willen. De moderne werkplek is het logische vervolg op deze ontwikkelingen; vaste apparatuur wordt hierbij vervangen door mobiele oplossingen. Dat betekent geen vaste pc’s, maar laptops, tablets en smartphones. Geen inflexibele software, maar cloudoplossingen en -apps. Geen hoge aanschafkosten, maar schaalbare maandelijkse tarieven.

Volledige ontzorging

Wij zorgen er voor dat ook jij snel kunt profiteren van deze mogelijkheden. Dat doen we door samen met jou te kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen in de toekomst. Wat zijn je doelstellingen? Hoe werken je collega’s het liefst? Wat is er voor nodig om hen het werk nog makkelijker te maken? Op basis daarvan ontwikkelen we flexibele werkplekken op maat, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik. Hiermee profiteer je van een kosten aantrekkelijke en schaalbare oplossing.
Vanzelfsprekend gaan we een stukje verder dan alleen het leveren van hardware. Ook voor advies, installatie en onderhoud, beveiliging en inruil kun je bij ons terecht. Handig, want zo heb jij helemaal geen omkijken meer naar deze dingen en word je zakelijke leven een stuk eenvoudiger en leuker!

Schaalbaar en op maat

Met onze werkplekdiensten wordt het veel makkelijker om medewerkers te voorzien van oplossingen die bij hen passen. Daardoor kunnen ze nog makkelijker en productiever werken. Ook kun je heel eenvoudig het aantal werkplekken aanpassen. Je hebt nooit meer te maken met overbodige apparatuur. Je betaalt alleen voor wat je echt verbruikt.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

Buyitdirect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne werkplekken op maat. We kijken graag samen met jou hoe we nog meer meerwaarde uit je werkplekken kunnen halen. Wil je weten met welke oplossingen wij je kunnen ontzorgen of wil je weten wat de moderne werkplek voor je organisatie kan betekenen? Laat het ons weten!

Cloud Solution Provider

Meer dan een licentieoplossing alleen

Wist je dat Buyitdirect al enkele jaren Microsoft CSP Partner is? CSP staat voor Cloud Solution Provider en is meer dan alleen een licentieprogramma. CSP is ontworpen om cloud abonnementen te leveren, zoals Office365, Microsoft 365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics 365 Online. Je ontvangt maandelijks één factuur voor het abonnement mét services en Buyitdirect levert uiteraard het bijbehorende support.

Wat kan ik met licenties via CSP?

Via het Cloud Solution Provider-programma kan je cloud producten en diensten afnemen. Denk hierbij aan Microsoft cloud diensten zoals Office365, SharePoint Online, Microsoft Teams en andere productiviteitsoplossingen. Ook beveiligingsoplossingen zoals Enterprise Mobility Suite (EMS) en Cloud platform services via Azure vallen hieronder. Het is altijd mogelijk je bestaande Microsoft contracten aan te vullen met licenties via CSP.

Wie is de contractpartner bij het CSP model?

Je bestelt cloud abonnementen bij Buyitdirect en ontvangt van ons ook de ondersteuning en de facturen. Microsoft is de eigenaar van het intellectueel eigendom van de Cloud software oplossing en zij bepalen daarom de voorwaarden voor gebruik. Je dient de Microsoft Cloud Agreement te ondertekenen, wat de juridische overeenkomst is tussen Microsoft en je organisatie.

Kan ik op elk moment starten en stoppen?

Ja, het CSP programma is zo ontworpen dat het een maandelijks abonnement is waardoor je elke kalendermaand kunt starten en ook stoppen. Tevens krijg je de flexibiliteit om het CSP abonnement in aantal en soort dienst, per maand aan te passen. Je houdt controle en betaalt daarom nooit teveel.

Hoe verloopt de betaling?

Buyitdirect is de leverancier waar je bestelt en aan wie je betaalt. Wij handelen op onze beurt de betaling voor het cloud abonnement af, direct met Microsoft. Buyitdirect is en blijft je enige aanspreekpunt in het proces.

Meer weten?

Heb je vragen over CSP of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank van Dijk om te vernemen hoe Buyitdirect je optimaal kan ondersteunen bij het inzetten, gebruiken en beheren van de Microsoft software oplossingen.

IT-aanbestedingen in het onderwijs

Expertise op het gebied van onderwijs, inkoop en IT

Buyitdirect is voor onderwijsinstellingen in het primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs de juiste partner tijdens het gehele aanbestedingsproces. We helpen bij de centrale inkoop van hardware en randapparatuur voor leerlingen maar ook voor leraren, de digitale presentatiemiddelen, software en alle aanverwante diensten die aansluiten bij het onderwijs. Van advies en ondersteuning tot daadwerkelijke levering, implementatie en support: we zijn er om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen.

Ervaring

Vanuit onze ervaring adviseren wij over de voordelen van het opnemen, of juist afwijzen van bepaalde zaken binnen je uitvraag c.q. inkoopvoorwaarden. Zie ons als een kritisch meedenkende partner die expertise heeft op het gebied van onderwijs, inkoop en IT. Aan de hand van je wensen en eisen doen we aanbevelingen en kunnen wij je attenderen op zaken waaraan je wellicht nog niet had gedacht.

Merkonafhankelijk

Buyitdirect is niet afhankelijk van één merk. Sterker nog, we werken samen met een groot aantal partners waardoor wij een eerlijk en transparant advies uitbrengen. We denken vanuit de wensen en behoeften van de organisatie!

Inhoud, kwaliteit en marktkennis

Ons onderwijs- en aanbestedingsteam heeft al vele jaren ervaring met het inschrijven op onderhandse en Europese aanbestedingen in het onderwijs. Dat doen zij samen met ons tenderdesk-team en onze partners. De ideale combinatie van inhoud, kwaliteit, ervaring en marktkennis.

Server & storage: zo kies je de beste oplossing voor jouw bedrijf

Zo kies je de beste oplossing voor jouw bedrijf

De server & storage-omgeving vormt de ruggengraat van je zakelijke IT-inrichting. Deze infrastructuur voert alle datagerelateerde taken uit die belangrijk zijn voor je werkzaamheden; de server maakt apps en cloudoplossingen beschikbaar, storage zorgt voor opslag van je data. Maar waar moet je nu zoal rekening mee houden bij het kiezen van zo’n oplossing?

Verschillende mogelijkheden

Server & storage-oplossingen zijn beschikbaar in verschillende vormen. Je kunt kiezen voor een oplossing die volledig bij jou op locatie draait (on-premise), een externe oplossing op basis van virtualisatie of een combinatie daarvan (hybride infrastructuur). Iedere vorm is op zijn eigen manier schaalbaar en beheersbaar. We vertellen je graag over de kenmerken van de verschillende vormen.

1. On-premise

Infrastructuur: on-premise server & storage-oplossingen draaien volledig op locatie, bijvoorbeeld in je eigen datacenter. Alle componenten, zoals hardware en software, bevinden zich fysiek in de organisatie. Deze vorm wordt veelal gekozen door organisaties die intern over de juiste kennis beschikken om het beheer ervan zelf uit te kunnen voeren.

Dataopslag: de opslag van data vindt plaats binnen de muren van de organisatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van fysieke harde schijven die onderdeel zijn van de infrastructuur.

Beheer en beveiliging: bij on-premise oplossingen worden beheer- en beveiligingstaken vaak door de organisatie zelf uitgevoerd. De organisatie is zelf verantwoordelijk voor de functionaliteit en schaal van de oplossing. Het is echter ook mogelijk om deze zaken uit te besteden. De organisatie is ook verantwoordelijk voor back-ups, noodstroomvoorzieningen en naleving van de data- en privacywetgeving AVG.

2. Externe oplossing

Infrastructuur: bij deze vorm maak je gebruik van de infrastructuur van een leverancier. Via virtualisatie heb je toegang tot de functionaliteiten. Je kunt de dienst voor een vast bedrag per maand afnemen. Omdat de oplossing niet intern draait heb je zelf geen omkijken naar beheer en beveiliging. Ook hoef je niet zelf te investeren in eigen kennis.

Dataopslag: zakelijke data wordt via de cloud opgeslagen in een extern datacenter. Ook de back-ups worden vaak extern opgeslagen. De leverancier van de dienst is verantwoordelijk voor de databeveiliging.

Beheer en beveiliging: alle taken met betrekking tot beheer en beveiliging vallen binnen de overeengekomen contractvoorwaarden en daardoor onder de verantwoordelijkheid van de leverancier. De naleving van de AVG is echter een gedeelde verantwoordelijkheid. De keuze voor een externe oplossing wordt vaak as-a-service aangeboden.

3. Hybride oplossing

Infrastructuur: bij deze oplossingen draait een deel van de oplossing intern en een deel extern. Een voorbeeld hiervan is interne storage, maar externe serverfunctionaliteit. Deze vorm is populair onder bedrijven die bijvoorbeeld werken met erg gevoelige data en de opslag hiervan niet willen of mogen uitbesteden. Denk aan overheids- en zorginstellingen.

Dataopslag: de opslaglocatie is afhankelijk van de gewenste configuratie.

Beheer en beveiliging: het beheer en de beveiliging van de gekozen oplossing is afhankelijk van de gewenste configuratie. De zorg voor noodstroom en naleving van de AVG is vaak een gedeelde verantwoordelijkheid.

Wij helpen je met de juiste keuze

Wij snappen heel goed dat het lastig kan zijn om zelf een keuze uit alle mogelijkheden te maken. Daarom kijken we graag samen met jou naar je wensen, eisen, behoeften en plannen voor de toekomst. Daarnaast voeren we een site survey uit, zodat we kunnen bepalen hoe we de server & storage-oplossing kunnen implementeren. Zo hoef je jezelf niet bezig te houden met deze complexe materie en ben je direct verzekerd van de perfecte maatwerkoplossing.

De voordelen van Buyitdirect als IT-partner

We beschikken over ruim twintig jaar ervaring op het gebied van server & storage. Daardoor kunnen we je tijdens iedere stap van de lifecycle van specialistisch advies voorzien. Naast advies bieden we levering, configuratie, beveiliging en 24×7 support. Omdat je behoeften nog weleens kunnen veranderen, ondersteunen we je ook met het op- en afschalen van je serveromgeving. Zo profiteer je altijd van een functionele en veilige oplossing. Gewoon, via één leverancier.

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met persoonlijk en merkonafhankelijk advies. Graag kijken we samen naar hoe we je server & storage-infrastructuur kunnen laten aansluiten bij je zakelijke behoeften. Op die manier weet je zeker dat je meteen beschikt over een schaalbare en toekomstbestendige oplossing die past bij jouw organisatie.

IT. Inclusive

IT. Inclusive: alles in één keer geregeld

Je kent het begrip Device as a Service (DaaS) misschien wel. Met DaaS betaal je niet meer vooraf in de aanschaf, maar een vast bedrag per maand voor elke werkplek. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Met DaaS bestaat het maandelijkse bedrag – naast de devices – ook uit lifecycle diensten zoals updates en installaties en device monitoring. Bij device monitoring houden wij de devices op afstand in de gaten voor defecten voor een tijdige reparatie of vervanging. Met deze oplossing wordt de IT afdeling werk uit handen genomen én werken je collega’s altijd met werkende en goed beveiligde devices.

IT. Inclusive – de ultieme ervaring voor zorgeloos werken

Aanvullend op DaaS bieden wij met IT. Inclusive een persoonlijke digitale werkplek. Iedere gebruiker logt in op zijn gebruikersprofiel en heeft hierdoor altijd, overal en op elk device veilige toegang tot zijn (bedrijfs)applicaties en bestanden. Je loopt geen onnodige risico’s op security, beheer of compliancy én je hebt geen overbodige licentiekosten. DaaS inclusief de module persoonlijke digitale werkplek, vormen samen IT. Inclusive; de ultieme end user experience! In slechts 4 stappen is je werkplek gereed voor gebruik.

Cloud Hosting

Altijd toegang tot je zakelijke data

Optimaliseer eenvoudig je productiviteit en bereikbaarheid

Goede dienstverlening begint bij het snel kunnen helpen van je klanten. Dan is het natuurlijk wel fijn dat je altijd toegang hebt tot je zakelijke applicaties en data. Bij Buyitdirect vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld om je hier volledig in te ondersteunen: Cloud Hosting.

Wat is Cloud Hosting?

Bij Cloud Hosting verhuizen al je apps en data naar een cloudomgeving. Daardoor heb je ook via je mobiele devices, zoals je smartphone, laptop en tablet, toegang tot deze programma’s en bestanden. Je bent dus niet langer afhankelijk van een vaste werkplek, maar kunt altijd en overal werken. Cloud Hosting is dan ook de ideale oplossing voor het verder verhogen van je klanttevredenheid.

Welke voordelen biedt Cloud Hosting nog meer?

Cloud Hosting biedt op diverse manieren voordeel voor jou en je medewerkers. Door altijd toegang te hebben tot je zakelijke apps en data wordt de organisatie productiever en bereikbaarder. Ook beheer en beveiliging wordt makkelijker, en kan zelfs helemaal bij je uit handen worden genomen. Forse investeringen in eigen hardware en kennis komen te vervallen en in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand. Dat is natuurlijk erg handig, want zo hou je inzicht in je kosten. En wil je je oplossing op- of afschalen? Ook dat is geen probleem. Zo profiteer je altijd van een as-a-service-oplossing die aansluit bij je zakelijke behoeften.

Hoe werkt Cloud Hosting?

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het hosten van je apps en data:

  • Private Cloud: hierbij heb je de beschikking over een eigen oplossing. Deze omgeving kan draaien in je eigen serverruimte of datacentrum, of in een datacentrum van een leverancier.
  • Public Cloud: je maakt gebruikt van een shared platform waarbij je resources en diensten met andere gebruikers deelt. Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt aan resources.
  • Hybrid Cloud: je gebruikt je eigen hard- en software op je eigen locatie én profiteert van de vele voordelen vanuit de cloud. Dit is een combinatie van bovenstaande opties.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

Samen met jou kijken we naar welke vorm van Cloud Hosting het best past bij je organisatie. We nemen je daarbij alle werkzaamheden uit handen, zodat je zelf geen omkijken hebt naar het proces. Ondertussen profiteer je van de kennis en expertise van onze specialisten. Zij staan voor je klaar voor al je vraagstukken.