Wat is er nog meer mogelijk met het optimaliseren van inkoopprocessen bij Buyitdirect?

Inmiddels heeft Buyitdirect met 150 portals-op-maat en tientallen koppelingen uitgebreide ervaring opgedaan met het inregelen van portals en koppelingen binnen zeer uiteenlopende organisaties. Wij zijn daarom ook vaak pilot partner bij het opzetten van een eerste koppeling. We adviseren je graag omtrent de mogelijkheden die voor jouw specifieke situatie het beste werken.

Met welke platforms kan Buyitdirect koppelen?

Op dit moment hebben wij koppelingen met Afas, Ariba, Basware, DigiInkoop, GHX, Inconto, Oracle, ProActive, ProQuro, SAP en Topdesk. Maar ook andere E-procurement systemen die werken met OCI, punch-out of round-trip functionaliteit kunnen makkelijk gekoppeld worden.

Kan Buyitdirect ook koppelen met andere systemen?

Buyitdirect heeft inmiddels bij tientallen bedrijven koppelingen tot stand gebracht met verschillende E-procurement pakketten. Daarmee heb je toegang tot het beste van twee werelden: een op maat gemaakte portal met jouw voorgeselecteerde productassortiment en een koppeling met je eigen inkoopomgeving waarmee je grip en zicht houdt op je totale inkoopproces . Hierdoor wordt verregaande efficiency behaald in het inkoopproces. Niet alleen aan de bestel zijde, door vereenvoudiging van het selectieproces, maar ook aan de facturatie zijde, door reductie van foutfacturen door minder handmatige invoer.

Op welke manier helpt Buyitdirect mij met E-procurement?

Buyitdirect stelt een portal-op-maat beschikbaar waarin het geautomatiseerd inkopen van producten en diensten voor je bedrijf op maat wordt ingeregeld. Dit betekent een eigen scherp geprijsd productassortiment, te raadplegen via toegankelijke productlijsten of kernassortimenten. Meerdere afdelingen en/of werkmaatschappijen kunnen gebruik maken van deze portal en er worden gebruikersprofielen op basis van autorisatieniveaus ingericht. Daarnaast worden reparatie- en retourprocessen vergemakkelijkt via een gekoppelde Self Service portal waarin je de status van alle reparaties en incidenten kunt volgen.

Hoe gaat E-procurement mij helpen bij het besparen op de bedrijfskosten?

De besparingen met E-procurement zijn in hoofdzaak tweeledig: enerzijds bespaar je op administratieve kosten door stroomlijning van het inkoopproces en anderzijds krijg je scherpere inkoopprijzen. Daarnaast ontstaat er door het terugdringen van operationele activiteiten binnen inkoop meer ruimte voor tactisch en strategisch inkopen.

Als klant van Buyitdirect worden géén kosten in rekening gebracht voor deze services.

Wat is E-procurement in een notendop?

E-procurement is het elektronisch afhandelen van inkoopopdrachten. Dit leidt tot optimalisatie van het inkoopproces, administratieve vereenvoudiging en grotere transparantie.