Demonstraties zijn vaak de juiste manier om een goed beeld te krijgen van de oplossing, wat kan Buyitdirect hierin betekenen?

Buyitdirect heeft sinds september 2019 een compleet nieuw kantoor met verschillende ruimtes die zijn voorzien van de laatste audiovisuele oplossingen. Mocht hier de geadviseerde oplossing niet tussen zitten, kunnen wij altijd gebruik maken van de service en demoruimtes van onze partners.

Audiovisuele systemen bestaan vaak uit meerdere componenten en merken, levert en installeert Buyitdirect dit allemaal?

Door ons brede partnernetwerk kunnen wij bijna elk merk leveren en daardoor ook altijd de beste oplossing. Daarbij heeft onze installatiepartner alle kennis in huis om dit op de juiste manier te installeren.

Biedt Buyitdirect naast het afhandelen van de standaard garantie ook complete service overeenkomsten (SLA) aan?

Jazeker, samen met onze installatiepartner zijn hier verschillende soorten niveaus in af te nemen van standaard tot premium.

Audiovisueel (AV) is een vrij brede term, waar zou Buyitdirect allemaal in kunnen voorzien?

In de breedste zin van het woord, denk hierbij aan videoconference, presentatiemiddelen, audiosystemen, draadloos, (interactieve) monitoren, narrowcasting etc.

Hoe gaat Buyitdirect met verschillende maten van meetingrooms om?

Door het gebruik van standaard rekenmodules voor kijkafstanden en de juiste merken kunnen wij elke ruimte voorzien van de juiste weergave oplossing.

Veel audiovisuele systemen zijn vaak complex en hebben een lange opstartfase nodig. Hoe denkt Buyitdirect deze zorgen weg te nemen?

Door het adviseren van zo min mogelijk componenten i.c.m. zoveel mogelijk automatisatie, zullen de systemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk blijven. Daarbij zijn wij van mening dat uniformiteit in merken, systemen en gebruik een goed uitgangspunt is.