The Global IT Alliance (GITA)

Internationaal zakendoen

Doe je of ga je zakendoen in andere landen? Profiteer dan van ons wereldwijde netwerk met lokale IT-leveranciers in vrijwel elk land. Buyitdirect is onderdeel van Bechtle AG, een Europees ICT concern met meer dan 10.000 medewerkers in Europa, en is onderdeel van The Global IT Alliance (GITA). Hierdoor kunnen we je lokaal de beste mogelijkheden bieden voor het leveren van IT-producten en –diensten. Zo bespaar je tijd en geld.

Think global, act local

Het aanleveren, bestellen en retourneren van goederen en/of diensten kan in het buitenland een stuk langer duren dan je gewend bent. Bijvoorbeeld door trage internationale verzending, documentcontroles of inklaring bij de douane. Dit kun je voorkomen door leveringen te laten plaatsvinden in het land waar je zaken doet en ook lokaal je IT-diensten in te kopen. Zo kun je sneller en effectiever je zaken afhandelen en tegelijkertijd tijd en geld besparen.

Device Management

Beheer vanaf één centraal punt

Device Management maakt het mogelijk om vanaf één centraal punt een mobiele omgeving te installeren, beheren en beveiligen. Dit kunnen verschillende type mobiele apparaten zijn -zoals laptops, tablets, smartphones en desktops- met verschillende netwerken of providers. Met Device Management krijg je meer grip op de veiligheid van zakelijke data. Misbruik van bedrijfsgegevens wordt voorkomen maar werknemers behouden wel hun vrijheid en productiviteit: een win-win situatie!

Er zijn verschillende oplossingen en tools op het gebied van Device Management. Buyitdirect analyseert de huidige situatie van de organisatie en brengt de toepassingsmogelijkheden van Device Management in kaart. We brengen een merkonafhankelijk advies uit en werken samen met partners als Microsoft, HP, Dell, Samsung en VMware. Ook bieden we ondersteuning in de implementatie, uitrol en beheer van de diverse oplossingen, zoals Microsoft EMS, Cisco Meraki, VMWare AirWatch en Samsung KNOX.

Voorbeelden van toepassingen Device Management:

 • Beheer: op afstand eenvoudig apparaten toevoegen aan het bedrijfsnetwerk, met vooraf bepaalde instellingen. Ook is het mogelijk om instellingen voor je hele organisatie in één keer uit te rollen, in plaats van fysiek per gebruiker of apparaat;
 • Veiligheid: op afstand updates doorvoeren, (functies van) applicaties blokkeren en data van verloren apparaten wissen;
 • Bring / Choose Your Own Device (BYOD/COYD): met een universele oplossing wordt voorkomen dat opgeslagen bedrijfsgegevens een reëel risico vormen, bijvoorbeeld als medewerkers privéapparaten gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

Heeft je organisatie nog geen duidelijke strategie op het gebied van Device Management of wil je de overstap maken? Buyitdirect creëert een meerwaarde voor organisaties voor de lange termijn door onze deskundigheid en ervaring in IT en onze persoonlijke aanpak. We helpen je graag waar nodig!

Logistieke diensten

Levering volgens productplanning

Je wilt niet teveel tijd kwijt zijn met het uitpakken van je bestelling en je wilt dat het verpakkingsmateriaal verantwoord wordt afgevoerd. Buyitdirect ontzorgt waar nodig zoals het herverpakken van producten of het aanleveren op speciale rolcontainers. Tevens voegen wij producten samen om te zorgen voor een efficiënte levering, zoals notebooks met een dockingstation en tas.

Apparatuur in de CMDB

Voor gemak kunnen wij apparaten voorzien van een image, de juiste stickers of asset tags. Door een DOA-check (Dead On Arrival) ben je verzekerd dat de nieuwe apparatuur goed werkt. De apparaten worden ingescand en hiervan ontvang je de CMDB-lijst (Configuration Management Data Base) in het format zoals samen overeengekomen. Zo houd je het overzicht.

Aansluiten op locatie

Ook zorgen we ervoor dat de apparatuur geplaatst en aangesloten wordt op locatie. Een specialist inventariseert vooraf de locatie, zodat de uitrol van de werkplekken planmatig en volgens projectplanning verloopt. Het kan efficiënt zijn om bij het plaatsen van de nieuwe apparatuur de oude apparatuur direct retour te nemen. Dit scheelt opslagruimte en voorkomt waardevermindering van de apparatuur en ook hier draagt Buyitdirect zorg.

Meer weten?

Heb je speciale wensen en eisen omtrent logistieke dienstverlening? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Consultancy & Advies

Een passend advies voor elk vraagstuk

De IT-wereld verandert snel, de mogelijkheden lijken eindeloos en de IT behoeftes van organisaties en hun eindgebruikers nemen toe. Buyitdirect is op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en biedt graag ondersteuning waar nodig.

Heb je een specifiek project waarbij ondersteuning en/of advies gewenst is? Ons adviestraject begint met een intakegesprek om de wensen en eisen van de organisatie te inventariseren. Op basis hiervan maken we een analyse en zetten de mogelijke oplossingen uiteen. We geven een advies dat het beste bij je organisatie past en bespreken vervolgens het eventuele implementatie traject.

Buyitdirect biedt een breed pakket diensten en ondersteuning aan, zoals:

 • Consultancy;
 • Sitesurveys waarbij de volledige IT omgeving in kaart wordt gebracht;
 • Installaties en migraties;
 • Managed Services waarbij gekeken wordt of de uiteindelijke oplossing intern of extern beheerd gaat worden;
 • Cloud Solutions;
 • Project Management.

Consultants met ervaring

Naast het adviestraject ondersteunen we ook bij installatie, implementatie, migratie, projectmanagement en periodiek systeembeheer: een compleet traject! Onze consultants hebben veel kennis op het gebied van netwerken, applicaties en systemen. Daarnaast heeft ieder zijn of haar eigen specialisme en expertise, zoals:

 • Hardwaresystemen
 • Netwerksystemen
 • Besturingssystemen
 • Applicatiesoftware
 • Back-up oplossingen
 • Cloud oplossingen
 • Managed Services

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? We praten je graag bij!