Hoe veilig is jouw moderne werkplek?

Security, adoptiegraad en cloud

Tia Maksud is Business Development Manager bij Buyitdirect en stelt organisaties in staat de klantreis te optimaliseren met de juiste oplossing. Lees hier haar bevindingen.

Onlangs las ik een artikel omtrent modern werken en hoe een organisatie dit faciliteert voor zijn medewerkers. Met mijn collega accountmanagers, ontvangen wij binnen Buyitdirect, ook regelmatig vraagstukken rondom dit onderwerp.

De dialoog

De meest voorkomende vragen komen voort uit security, cloud en bewustwording in de organisatie. Maar hoe kom je van roadmap tot uitvoering? Wij gaan graag het gesprek met jou aan!

Security, adoptiegraad en cloud

Security is een prioriteit. Veel van onze klanten werken hybride, maar zowel on premise als cloud verdienen aandacht als het gaat om veiligheid. Daarom komt dit onderwerp veel eerder aan bod in het proces. Uiteraard is bewustwording in de organisatie ook een belangrijk element waarbij het beleid rondom veiligheid en adoptiegraad wordt verhoogd. Dit lukt alleen als de medewerkers op de hoogte zijn en het beleid ook omarmen. En wat de cloud betreft; dit is niet meer weg te denken in het moderne werken. Met de juiste voorzorgsmaatregelen is de cloud wel veilig, zijn veel zaken geautomatiseerd en daardoor up to date.

Total cost of ownership

Uiteraard komt er bij de veiligheid rondom de moderne werkplek veel kijken. Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op een aparte oplossing voor elk pijnpunt, wat een wildgroei aan oplossingen in de omgeving tot gevolg heeft. Compliant zijn vraagt voorbereiding, onderhoud en tractie van de gebruikers. De totale beheers- en exploitatiekosten kunnen hiermee fors verlaagd worden en de security wordt nog krachtiger en effectiever.

Waarom kies je voor Buyitdirect?

Buyitdirect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne werkplekken op maat. We kijken graag samen met jou hoe we nog meer meerwaarde uit je werkplekken kunnen halen. Wil je weten met welke oplossingen wij je kunnen ontzorgen of wil je weten wat de moderne werkplek voor je organisatie kan betekenen? Laat het ons weten!

Gastblog: Hoe modern is jouw werkplek?

Hybride is het toverwoord

Onze manier van werken is steeds meer aan het veranderen; we willen overal, altijd, efficiënter, veiliger en gemakkelijker werken. Martijn Bloem, Technisch Accountmanager bij MostWare, neemt je in deze blog mee in de transformatie van een gewone werkplek naar een moderne werkplek. Wat is het en hoe werk je daar naar toe?

Waar komen we vandaan?
Bestanden op een fileserver in een netwerkmap of op de G:-schijf, de H:-schijf, de S:-schijf, databases op een databaseserver en applicaties op een applicatieserver, desktopcomputers om te werken op kantoor en e-mail als hét samenwerkingsplatform. Voor sommigen klinkt dit als verre historie, voor anderen is het nog de dagelijkse praktijk. Inmiddels kan bijna iedereen die online werkt wel vanuit huis werken, maar of dat ook altijd op de meest efficiënte manier gaat is maar de vraag. En je ziet een onoverzichtelijke en onsamenhangende verzameling van apps ontstaan, als een soort schaduw-IT. Medewerkers hebben de behoefte om zaken buiten hun eigen infrastructuur om met elkaar te delen en zoeken dit in apps als WhatsApp en Dropbox.

Veranderingen die om een andere manier van samenwerken vragen
De behoefte van medewerkers om zaken te delen en om samen aan bestanden te werken ontstaat niet zomaar. Er zijn organisatorische veranderingen die daaraan ten grondslag liggen. Denk daarbij aan het steeds vaker werken in teamverband, projecten waarbij meerdere afdelingen betrokken zijn maar ook de verandering in leiderschapsstijl. Zelfredzame en zelfsturende teams is iets dat we steeds vaker zien.

Stap voor stap naar de cloud
Vaak is de wens om altijd en overal de beschikking te hebben over de juiste en actuele informatie om het werk op een leuke en efficiënte manier te kunnen doen. Wat daar dan achteraan komt, is vaak: ‘Dan moet ik dus naar de Cloud, maar ik heb al infrastructuur’. Dat is een misverstand.
Jonge startups starten vaak helemaal in de cloud waarbij de fase van on-premise wordt overgeslagen. Voor bedrijven die al langer bestaan is het iets lastiger, maar er kan gefaseerd worden overgestapt. Meestal wordt de Exchange-server als eerste naar de Cloud gebracht met Exchange Online. Daar merkt de gebruiker weinig van; er komen alleen extra functionaliteiten beschikbaar.

Een volgende stap kan zijn dat je documenten waar je vaak aan samenwerkt naar de cloud brengt. En natuurlijk met één gebruikersnaam en één wachtwoord voor alle functionaliteiten, of het nu on-premise is of in de cloud. Zo kun je stap voor stap de voordelen van de cloud inzetten in je organisatie.

Waar werk je naartoe?
Van mappen en bestanden op een netwerkschijf naar bestanden georganiseerd in (team)sites. Van maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox naar een platform voor nieuws, voor en door medewerkers, waar iedereen op berichten kan reageren en liken als een soort zakelijk Facebook. Van de traditionele manier van vergaderen naar vergaderen en chatten met Skype. En, niet geheel onbelangrijk, van dure applicaties zoals projectmanagement- of samenwerkingssoftware naar standaardfunctionaliteiten in de cloud, die allerlei applicaties overbodig maken of – als je ze nog niet had – een hele verrijking kunnen zijn. Zo kun je tegelijk samenwerken in een document, spreadsheet of presentatie. Terwijl je werkt aan zo’n bestand, kun je tevens direct chatten met die collega. Er is altijd slechts één versie van het document, met een overzichtelijke versiegeschiedenis die automatisch wordt bijgehouden. En je kunt zelfs buiten de organisatie documenten delen en erin samenwerken. Dat resulteert in stukken minder e-mail.

Hybride is het toverwoord
Geen big bang maar stap voor stap, daarmee houd je de overstap behapbaar. Hybride is het toverwoord: kies de oplossingen die je medewerkers verder helpen en beweeg je organisatie langzaam naar nieuwe functionaliteiten en oplossingen in de cloud.

Buyitdirect werkt nauw samen met MostWare als het gaat om implementatie, beheer en het meedenken over complexe IT-vraagstukken. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten inspireren met de juiste IT-oplossingen. 

Buyitdirect bestaat 20 jaar!

Het is feest!

We bestaan 20 jaar! We feliciteren onze directeuren Ernst Graaff en Dik Graaff.
We schotelden Dik een aantal vragen voor:

Wat is echt kenmerkend voor Buyitdirect?
‘’Persoonlijke aandacht en communicatie met de klant. Gevoel voor het slim toepassen van de laatste technieken die voortkomen uit IT trends in de markt.’’

Waar ben je het meest trots op?
‘’We hebben in 2007 een belangrijke stap genomen en Buyitdirect ondergebracht bij Bechtle AG: inmiddels de grootste IT speler in Europa en daarbuiten. Zij hebben verstand van IT, tomeloze internationale ambities en de klant staat altijd centraal. Samen met onze twee zusterbedrijven in Nederland, ARP en Bechtle Direct, behoren we tot de top op ons vakgebied. Onder de paraplu van onze Duitse moeder kunnen we al onze ambities waarmaken.’’

Waar heb je (destijds) wakker om gelegen?
‘’Buyitdirect heeft de “dot-com” crash ten volle meegemaakt. Met ons team zijn we destijds langs de rand van de afgrond gegaan. Terwijl vele concurrenten failliet zijn gegaan hebben wij de crash overleefd en ons bedrijf omgebogen naar de succesvolle onderneming die we nu zijn.’’

Wat zijn de ambities van Buyitdirect en waar staat Buyitdirect over 10 jaar?
‘’Wat een lastige vraag! Het voorspellen waar we over een of twee jaar staan is al een hele uitdaging. Onze ambities zijn om zowel een geweldig eigentijdse werkgever te zijn als een toonaangevende en smaakmakende businesspartner van IT-oplossingen in de breedste zin. Duurzaam gebruik van devices wordt belangrijker dan bezit waardoor we samen met partners passende IT-oplossingen bieden voor makkelijk en veilig werken in een abonnementsvorm. IT. Inclusive is het antwoord van Buyitdirect op de ontwikkelingen van Anything-as-a-Service. Met Boekloos, onze propositie voor IT in het onderwijs, bieden we scholen en leerlingen duurzame devices tegen een vast tarief aan.
Over 10 jaar biedt Buyitdirect klanten van onze klanten een gepersonaliseerde en prettige beleving aan door primaire processen met techniek te verbeteren. Onder de vlag van Bechtle AG zullen we over 10 jaar een global speler zijn, waardoor we ook onze internationale klanten meer kunnen bieden.’’

Wat is de belangrijkste les die je ooit hebt geleerd?
‘’Techniek evolueert razendsnel, fascinerend! Alleen door te samenwerken met de juiste partners haal je rendement uit deze snelle ontwikkelingen. Vanuit een goed functionerend ECO systeem met de juiste partners zijn we in staat onze klanten steeds beter te bedienen met de juiste oplossing. Dat was 20 jaar geleden al zo en wordt in de toekomst alleen maar belangrijker.”

Op nog vele mooie jaren Dik & Ernst!

 

Zo maakt de cloud je leven een stuk makkelijker

Wist je dat de cloud je organisatie veel gezonder en flexibeler kan maken?

Het laat je collega’s een stuk zorgelozer en productiever werken, en levert tegelijkertijd een flinke kostenbesparing op. Maar dat is nog lang niet alles. Wij zetten de belangrijkste voordelen graag even voor je op een rijtje.

Nooit meer te laat aan tafel
Een goede werk-privébalans wordt vaak in één adem genoemd met mobiel werken. En terecht. Mobiel werken voldoet namelijk aan alle voorwaarden voor een perfecte afstemming tussen werk en privé. Cloudoplossingen vormen het hart van de mobiele werkplek. Ze zorgen ervoor dat je collega’s altijd en overal aan de slag kunnen. Dus ook thuis of vanuit de favoriete koffietent. Zonder fileleed, verloren uren of wéér te laat thuis zijn voor het avondeten met het gezin.

“Cloudoplossingen vormen het hart van de mobiele werkplek.”

Hogere bereikbaarheid én productiviteit
Omdat je met de cloud niet meer afhankelijk bent van een vaste werkplek vergroten je collega’s eenvoudig hun bereikbaarheid en productiviteit. Het stelt je in staat om veel sneller in te spelen op klantverzoeken, waardoor je je dienstverlening nog beter maakt. Cloudoplossingen zijn dan ook uitstekende hulpmiddelen voor het vergroten van je klanttevredenheid.

Aantrekkelijk werkgeverschap 
Maar dat is nog niet alles. De cloud biedt je collega’s veel meer vrijheid in het indelen van hun dag. Tussendoor even een boodschap doen of lunchen met een vriend? Cloudoplossingen maken het mogelijk; je gaat gewoon ’s avonds nog even verder met die ene zakelijke taak. Die vrijheid leidt tot meer rust en minder stress. Het resultaat: een hogere medewerkerstevredenheid en een lager verzuim. Bovendien maak je je organisatie aantrekkelijk voor de mobile-minded millennials, die een steeds groter deel van de arbeidsmarkt uitmaken.

Hogere flexibiliteit, lagere kosten
Met de cloud richt je je zakelijke IT veel efficiënter in. Je kunt heel eenvoudig op- en afschalen in functionaliteit en gebruikersaantallen. Daardoor past de cloudoplossing altijd bij je behoefte, en betaal je nooit te veel. Het afnemen van cloudoplossingen als dienst leidt bovendien tot een besparing op hardware. De benodigde capaciteit neem je af voor een maandelijkse fee. Cloudoplossingen worden bovendien achter de schermen geüpdatet. Dat betekent dat je geen omkijken hebt naar beheer, onderhoud en beveiliging. Ook dat levert een mooie kostenbesparing op.

Wel de lusten, niet de lasten
Van overal productief kunnen zijn tot optimaal samenwerken op afstand; voor iedere zakelijke taak is wel een cloudoplossing beschikbaar. Draai je je apps liever lokaal, dan helpen we je met een optimale inrichting van je eigen server- en storageoplossing. Je collega’s zijn zo op en top productief en profiteren maximaal van de voordelen van mobiel werken.

Waarom kies je voor Buyitdirect?
Wil je jouw organisatie ook laten profiteren van al deze voordelen? Stap dan zo snel mogelijk over naar de cloud. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Wij ondersteunen je namelijk voordelig tijdens iedere stap. Kostenefficiënt, transparant, deskundig én op maat. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vergeet de beveiliging van je mobiele devices niet

De risico’s van flexibele moderne werkplekken

Steeds meer organisaties maken de overstap van vaste naar flexibele moderne werkplekken. Daardoor werken we steeds mobieler. Dit brengt echter ook nieuwe risico’s met zich mee. De zakelijke devices, zoals smartphones en tablets, worden namelijk buiten de veilig geachte kantoormuren gebruikt. Deze nieuwe gevaren vragen om duidelijke richtlijnen, goed beheer en veilig beleid. Echter is dat bij veel organisaties nog onvoldoende ingeregeld.  

Lekken van gevoelige informatie

Buiten de kantoormuren worden de devices blootgesteld aan meer risico’s dan op kantoor. Denk hierbij aan hacks en malware via onveilige, openbare wifi-netwerken, diefstal en verlies van de devices of gezinsleden die per ongeluk verkeerde apps of bestanden downloaden. Dit kan leiden tot het lekken van bedrijfs- en privacygevoelige informatie. En dat wil je als organisatie natuurlijk voorkomen.   

MDM biedt uitkomst

Een Mobile Device Management (MDM)-oplossing biedt uitkomst. Hiermee beheer je eenvoudig al je devices op afstand. Zo creëer je bijvoorbeeld een speciale werkomgeving op het device. Deze sterk beveiligde werkomgeving is volledig afgeschermd voor malafide applicaties en andere gebruikers. Bij verlies of diefstal kun je de devices bovendien blokkeren en wissen. Zo weet je zeker dat je zakelijke data niet zomaar in verkeerde handen komt.   

Gebruiksvriendelijk beheer

MDM biedt je enorm veel gebruiksgemak en snelheid; via één omgeving rol je software-updates uit, bepaal je tot welke functionaliteiten gebruikers toegang hebben en voeg je nieuwe toestellen toe aan je omgeving. Tijdrovende handmatige werkzaamheden komen hiermee te vervallen. Ondertussen minimaliseer je de kans op fouten en weet je zeker dat alle devices van dezelfde instellingen zijn voorzien.    

Wij helpen je met al je mobiele vraagstukken

We begrijpen dat je nog vragen kunt hebben over MDM en welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarom bieden wij hierin volledige ondersteuning. We gaan daarbij niet over één nacht ijs; we kijken uitvoerig naar je wensen, eisen, behoeften, manier van werken en plannen voor de toekomst. Op basis daarvan ontwikkelen we een oplossing die volledig aansluit bij de mobiele omgeving van jouw organisatie. Omdat je MDM per maand per gebruiker in licentievorm afneemt profiteer je ook nog eens van inzichtelijke maandelijkse kosten. MDM is ook beschikbaar als onderdeel van onze Werkplek-as-a-Service.

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden, of wil je snel zelf de voordelen van MDM voor jouw organisatie ervaren? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op.   

 

Waarom digitalisering goed is voor je organisatie

De voordelen van digitalisering op een rijtje

De moderne werkplek verschilt in veel opzichten van die van tien jaar geleden. Veel bedrijfsprocessen zijn in deze periode gedigitaliseerd en verlopen daardoor sneller en efficiënter. Met behulp van laptops, smartphones en zakelijke apps kunnen we altijd en overal aan de slag. Digitalisering levert dan ook veel voordeel op voor je productiviteit en concurrentiepositie.

1. Digitalisering verhoogt je klanttevredenheid

Mobiele devices, apps en cloudoplossingen houden ons productief en bereikbaar, waar we ook zijn. Daardoor kunnen we sneller inspelen op vragen van klanten en collega’s. Cloudoplossingen bieden je toegang tot je bestanden en maken samenwerken met collega’s veel efficiënter en eenvoudiger. Die flexibiliteit leidt onderaan de streep tot een betere dienstverlening en een hogere klanttevredenheid.

2. Digitalisering leidt tot een betere werk-privébalans

Deze flexibelere manier van werken heeft ook nog een ander positief effect. Het stelt je collega’s in staat om zelf te kiezen waar ze werken. Fileleed en verloren uren worden door thuiswerken flink verminderd. Het zorgt bovendien voor een betere werk-privébalans. Dat resulteert in een hogere medewerkerstevredenheid, een gezonder werkklimaat, minder verzuim en een positief bedrijfsimago.

3. Digitalisering laat je besparen

Ook op financieel gebied is digitalisering interessant. Digitalisering heeft geleid tot de opkomst van flexibele as-a-service-concepten. Hierbij wordt zakelijke IT op maandbasis afgenomen. Je hoeft dus geen forse investeringen te doen in apparatuur die na een tijdje niet meer aansluit bij je behoeften. Het afnemen van werkplekken als een as-a-service-concept zorgt ervoor dat je geen kosten voor beheer en onderhoud meer hebt. Daarnaast geldt: hoe mobieler je collega’s, hoe minder behoefte aan vaste werkplekken. Zo bespaar je op zaken als huur, nutsvoorzieningen, catering en andere huisvestingskosten.

4. Digitalisering maakt je klaar voor de toekomst

Digitalisering is simpelweg noodzakelijk om zakelijk op de lange termijn te kunnen overleven. Bedrijven die achterblijven zullen het op den duur afleggen tegen hun innovatievere collega’s. Door op tijd en doordacht te digitaliseren maak je je organisatie toekomstbestendig en aantrekkelijk voor millennials.

Wil je ook profiteren van digitalisering?

Wil je ook weten hoe digitalisering jouw organisatie slimmer en efficiënter laat werken? Wij adviseren je hierin met een breed pakket aan oplossingen en diensten, zoals IT. Inclusive online werkplekken. Ook helpen we je bij de juiste keuze voor een server & storage-infrastructuur die past bij je wensen en eisen voor digitalisering. Door met je mee te denken profiteer je van advies op maat en de beste oplossing voor jouw organisatie. Neem vandaag nog contact op met onze gespecialiseerde medewerkers.

Bereik je doel met moderne audiovisuele oplossingen

Zet moderne audiovisuele oplossingen slim in

Effectief informatie overbrengen aan je collega’s, klanten en bezoekers is niet altijd even makkelijk. De mailbox loopt al snel over. Aantekeningen gemaakt tijdens meetings worden amper uitgewerkt of gedeeld. Klanten en bezoekers in horeca, winkelcentra of op events krijgen grote hoeveelheden prikkels. Moderne audiovisuele oplossingen (AV), zoals touchscreens en grootformaatdisplays, bieden uitkomst. En de mogelijkheden zijn breder dan je misschien denkt.

De kracht van interactief beeld en geluid

Wat maakt AV-communicatie nu precies zo effectief? Dat zit hem in drie dingen: beeld, geluid en interactie. Beeld en geluid beïnvloeden je zintuigen direct, waardoor informatie sneller wordt opgepikt. Hierdoor wordt de boodschap effectiever overgebracht. Onderaan de streep maakt moderne AV communicatie eenvoudiger en effectiever. Het past simpelweg beter bij de meer interactieve en digitale manier van onze dagelijkse communicatie.

Contentvoorziening op maat

AV is een breed begrip en inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Wat dacht je van interactieve smartboards waarmee nieuwe mogelijkheden ontstaan op het gebied van meetings en samenwerken? Lessen of colleges beter en interactiever inrichten? Digitale whiteboards maken het mogelijk. En met digital signage kun je je bezoekers welkom heten met gepersonaliseerde boodschappen in je lobby. Door de koppeling met je bedrijfsnetwerk kun je deze oplossingen bovendien beheren via één centrale omgeving. Snel, slim, handig en superefficiënt.

Wij helpen je met de juiste keuze

Natuurlijk gelden er voor iedere omgeving andere wensen en eisen. Binnen een productieomgeving heb je te maken met heel andere behoeften dan in een lesomgeving. Uiteraard wil je wel weten dat je meteen beschikt over de meest geschikte keuze, en niet onnodig veel geld uitgeeft. Gelukkig hoef je dat niet alleen uit te zoeken. Wij kijken met je mee om te bepalen welke oplossing het beste bij je organisatie past. Daarnaast zorgen we voor installatie, de koppeling met je bedrijfsnetwerk en support. Zo heb jij daar zo min mogelijk omkijken naar.

Meer weten?

Wil je meer weten welke meerwaarde moderne audiovisuele oplossingen voor jouw organisatie bieden? Samen kijken we hoe we jouw bedrijfsprocessen met audiovisuele oplossingen nóg efficiënter kunnen inrichten. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met merkonafhankelijk advies op maat.

Zo laat je je collega’s veel veiliger werken

Train collega’s om veiligheidsincidenten te voorkomen

Wist je dat bijna de helft van alle veiligheidsincidenten door collega’s wordt veroorzaakt? Dat blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder door beveiligingsspecialist Kaspersky Lab. Vaak komt dat doordat veiligheidsrisico’s simpelweg niet worden herkend. Hoe los je dat nou op?

Het begint bij bewustwording

Een sterke IT-beveiliging begint bij het trainen van collega’s. Ze komen met meer bedreigingen in aanraking dan je misschien zou denken. Door hen te trainen op het herkennen van deze dreigingen loop je direct minder kans op incidenten. We zetten drie bekende dreigingen op een rijtje en wat je hiertegen kunt doen:

 • Phishingmails

  Phishingmails zijn nep-e-mails die lijken op die van officiële instanties, zoals banken. Hierin wordt gevraagd om gegevens te delen of te klikken op een e-mailbijlage. Cybercriminelen proberen zo (privacy)gevoelige data te stelen of het bedrijfsnetwerk vast te laten lopen. Uit onderzoek van beveiligingsspecialist Sophos blijkt dat één op de drie phishingmails wordt geopend.

  Dit kun je ertegen doen:
  Officiële instanties zullen nooit vragen om privacygevoelige informatie via e-mail te delen. Daarnaast herken je deze e-mails aan de vaak vreemd ogende e-mailadressen als afzender en de ondermaatse spelling en grammatica. Wijs je collega’s hierop om de risico’s op incidenten te minimaliseren.

 • Malware

  Malware is schadelijke software die vaak wordt gebruikt voor het stelen van data op mobiele devices. Ook ransomware, waarbij bestanden worden gegijzeld voor losgeld, is een populaire aanvalsmethode. Malwarebesmettingen zijn vaak het gevolg van het downloaden van onbetrouwbare apps, het openen van malafide e-mailbijlagen of het gebruik van onveilige, openbare wifi-netwerken.

  Dit kun je ertegen doen:
  Vraag je collega’s alleen apps uit officiële app stores te downloaden en zo min mogelijk gebruik te maken van openbare wifi. Train hen daarnaast op het herkennen van malafide e-mails, zoals phishing-mails. Ook zouden zij niet zomaar e-mailbijlagen van dubieuze afzenders moeten openen. Versleutelde verbindingen en firewalls bieden sterke aanvullende beveiliging tegen dit soort schadelijke software.

 • Onveilig gebruik van devices

  Collega’s willen thuis nog wel eens wat werk doen. De pc of laptop thuis zijn vaak minder goed beveiligd dan de zakelijke devices. Daardoor ontstaat een verhoogd risico voor de dataveiligheid.

  Dit kun je ertegen te doen:
  Door je collega’s te wijzen op de risico’s die privédevices met zich mee kunnen meebrengen zullen zij zich hier bewuster van zijn. Door ze te voorzien van een werkplek op maat voorkom je dat ze onveilige privédevices gebruiken. Ook mobile device management-oplossingen bieden effectieve bescherming tegen dit soort gevaren.

Wij houden jouw data veilig

Natuurlijk blijft de juiste IT-security onmisbaar voor de beveiliging van je zakelijke data. We helpen je daarom graag met al je securityvraagstukken. We nemen je volledige IT-omgeving onder de loep, zodat we zeker weten dat alle mogelijke kwetsbaarheden worden gedicht. Daarnaast kunnen we je IT-omgeving 24×7 monitoren waardoor je doorlopend profiteert van sterke beveiliging tegen dreigingen.

Meer weten?

Onze medewerkers bieden je specialistisch advies en oplossingen op maat. Zo blijf je productief en kun je je klanten optimaal van dienst blijven. Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom werkplekken op maat ook voor jouw organisatie voordeel biedt

Voorzie elke collega van een werkplek op maat

Jarenlang was het de normaalste zaak van de wereld: identieke kantoorwerkplekken met dezelfde vaste apparatuur. Tegenwoordig is het heel makkelijk geworden om iedere collega te voorzien van een werkplek op maat. Ze worden voorzien van de juiste apps en devices die hen helpen om het maximale uit hun werk te halen. Gepersonaliseerd, schaalbaar en passend bij de zakelijke langetermijnvisie. Graag vertellen we je hoe jouw organisatie daarvan kan profiteren.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Je collega’s werken het beste als de werkplek is afgestemd op hun specifieke functie en taken. Zo zal de accountmanager Buitendienst vooral gebaat zijn bij mobiele devices en apps. Voor collega’s op vaste werkplekken gelden vaak weer andere wensen. Denk aan een vast IP-toestel voor de receptioniste en specifieke software voor de support- en administratieafdelingen.

IT. Inclusive biedt antwoord

Met IT. Inclusive ontwikkelen we werkplekken op maat, toegespitst op de verschillende functies binnen je bedrijf. Hiervoor bekijken we eerst de processen van de organisatie en inventariseren we de wensen van de collega’s in de bestaande infrastructuur. Zo weten we wat er nodig is om je collega’s nog efficiënter te laten werken. Aan de hand van verschillende profielen adviseren we een werkplek op maat. Zo ontstaat er geen one-size-fits-all oplossing, maar een werkplek die precies past bij de werkzaamheden van de gebruiker.

Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie?

Als je collega’s werken met devices en applicaties die bij hen passen dan zijn ze productiever. Doordat zij hun taken eenvoudiger kunnen invullen, stijgt daarnaast de medewerkerstevredenheid. Dat leidt tot minder verzuim, meer efficiëntie en een positief bedrijfsimago. Ook hoge investeringen in werkplekonderdelen behoren tot het verleden. Je profiteert van inzichtelijke maandelijkse kosten en één aanspreekpunt voor al je vraagstukken. Is dat niet handig?

Leidt maatwerk niet tot intensiever IT-beheer?

Integendeel. Al deze werkzaamheden nemen we je namelijk uit handen. Jouw organisatie hoeft zich dus ook niet meer bezig te houden met werkplekbeheer. We bieden onder andere 24×7 toezicht op je werkplekken en bieden volledige ondersteuning voor al je service- en reparatieaanvragen. Ook kunnen we devices met de juiste imaging voor je op voorraad houden. Zo hou jij tijd over voor de écht belangrijke zaken en zorgen wij ervoor dat je altijd veilig en productief kunt blijven werken.

Interessant! Daar wil ik meer over weten

Onze specialisten voorzien je graag van merkonafhankelijk en persoonlijk advies. Wil je meer weten over een werkplek op maat op basis van verschillende gebruikersprofielen? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen ontwikkelen we de optimale werkplek voor jou en je collega’s.